Irie Vibes For Kids

In het midden van het festivalterrein kunnen kinderen de Kids' Village bezoeken waar een wereld vol verassingen, kunst en plezier wacht om onthuld te worden.

Voor kleuters en de ouders van baby's is er een toegewezen rustige en veilige plaats waar je rustig met je kind kan zitten.

Aan de ingang van het festival kan je beschrijfbare bandjes voor je kinderen halen. Je kan er je telefoonnummer op schrijven en kan gebeld worden in het geval dat je kind verloren loopt of bezeerd raakt.

Het CSP (Central Safety Point) heeft gespecialiseerde gehoorbescherming voor kinderen. De waarborg hierop is €20. Zonnecrème en gratis water zijn beschikbaar bij warm weer!


Vzw Greenforward heeft een samenwerking met Fedasil tot stand gebracht. Dit geeft de mogelijkheid aan een select aantal asielzoekers om een handje te helpen op het festival en in het Kids' Village. Leuk!

Kinderen jonger dan 14 kunnen gratis het festival betreden. De Kids' Village is open voor alle kinderen onder 12 jaar. De Kids’ Village gaat dicht om 22u. Op Vrijdag en Zaterdag is de Speelbus geopend voor alle kinderen!

Op Donderdag: Kinderen kunnen een magische voorstelling van Cirque de la pole bewonderen!

Waarschuwing:


De organisatie kan niet verantwoordelijk gehouden worden bij ongevallen. We doen ook ons best met een team vrijwilligers om te omgeving zo veilig mogelijk te houden in de Kids’ Village.